(Video) Băieții s-au oprit pentru a ajuta această fată să schimbe anvelopa. A urmat ceva absolut..

VIDEO MAI JOS!

Oamenii de știință spun că creierul uman este construit astfel încât prin toate mijloacele posibile el să-și simplifice problemele. Gândirea stereotipică nu cere mult consum de energie și multe resurse intelectuale. De aceea, oamenii de obicei preferă să gândească mai puțin și să accepte ușor părerea cuiva, operând totodată masiv cu clișee primitive.

Acestei fete i s-a spart roata în mijlocul unei câmpii. Ea a coborât din mașină pentru a vedea ce e de făcut dar când a închis ușa, din întâmplare și-a rupt fusta, astfel încât a rămas în genere fără ea. Un ghinion perfect! O fată fără fustă, într-un loc dosit de ochii lumii, cu mașina în pană…

Și pentru că aceasta nu era suficient, la orizont a apărut mașina unor tipi deloc simpatici și foarte suspecți. Ne temem să ne gândim ce a urmat mai departe… Însă o asemenea întorsătură de scenariu tu precis nu ai așteptat-o!

Este îngrozitor faptul cât de multe prejudecăți avem!

La început aveam impresia că acest video este +18, ori chiar +21, și trebuie să recunosc că așa impresie am avut aproape până în ultima clipă. Acest video ne învață că trebuie să fim foarte atenți la stereotipurile și prejudecățile noastre. Altfel riscăm să condamnăm oameni nevinovați.

CITESTE SI : Nea Marin, probleme de sanatate: „Am scuipat sange” Ce diagnostic i-au pus medicii de la Fundeni

Nea Mărin nu a fost ocolit de problemele de sănătate, în urmă cu ceva vreme a făcut o mărturisire șocantă, în care acuza probleme grave de sănătate. Bianca Drăguşanu a trecut prin momente de panică, din cauza unor probleme cu gâtul. Nea Mărin nu s-a lăsat impresionat de suferinţa acesteia şi, nervos, i-a mărturisit faptul că el a ajuns să scuipe sânge.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveţi prin ce trec eu. Am scuipat sânge”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăguşanu la „Poftiţi pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme.

După vizita medicală, Nea Mărin a primit şi verdictul medicilor: „Am făcut radiografie la plămâni şi nu am nimic. Problema e aici: laringe faringe. Nu mai am voie să vorbesc şapte zile.”

Nea Mărin a mai trecut printr-un episod care l-a schimbat total, acesta a ajuns la spitalul Fundeni pentru analize, după ce alimentația i-a provocat probleme serioase.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *