O blonda din Romania s-a facut de ras la ziua ei de nastere pe ringul de dans cu 3 barbati.. Dar stai sa vezi de ce e in stare ea si cum se misca – VIDEO

VIDEO MAI JOS!

Blonda din clipul de mai jos isi sarbatoreste ziua de nastere. La un moment dat a incins un dans cu 3 barbati de nu mai este nevoie de comentarii!

Ce parere ai? Cum se misca doamna ?

CITESTE SI :

CITESTE SI : Bravo, bine le-a facut! Cum le-a pus la punct Gabriela Cristea pe doua isterice care tipau in emisiunea ei: „Voua chiar nu va e rusine?” Si asta nu e tot. S-a legat si de inteligenta lor:
Gabriela Cristea a trecut, astăzi, printr-o situație extrem de neplăcută în platoul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Câteva dintre participantele sale s-au luat la ceartă, în văzul tuturor.

Este vorba de faptul că una dintre participante, Corina, a văzut-o pe Maria cu geanta ei în mână și a pornit un scandal-monstru.

Din această cauză, frumoasa prezentatoare s-a văzut nevoită să întrerupă emisiunea și să le pună pe acestea la punct.

„Nu se poate așa ceva, vouă chiar nu vă este rușine? În afara platoului de televiziune, oamenii muncesc. Muncesc pentru ca voi să arătați impecabil, muncesc poate ca voi să arătați mai frumoase și mai inteligente decât sunteți în realitate. Oamenii nu au cum să muncească, în condițiile în care voi le țipați în cap. Vă rog să mergeți în studio!” le-a spus Gabriela Cristea.

Într-un final, spiritele s-au calmat, iar emisiunea a continuat, în aplauzele tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *