Moment EMOȚIONANT! Un avion plin de români cântă împreună în drum spre Anglia…Îți dau lacrimile!

VIDEO MAI JOS!

Spectacol total în timpul unui zbor spre Londra de la Satu Mare al companiei Wizz Air. Un cunoscut taragotist sătmărean a scos taragotul. Apoi, ajutat de un violonist, i-a făcut pe toți cei din avion să colinde.

Toată lumea a cântat la unison cu instrumentiștii. Spectacolul dat de aceștia s-a desfăsurat aproape pe toată durata zborului de la Satu Mare la Londra.

CITESTE SI : Surpriză uriașă pentru Simona Halep! „Am fost atât de norocoasă să am ocazia…” I s-a întâmplat pentru prima dată în viață, nu credea că e posibil

Darren Cahill i-a făcut ieri o surpriză uriașă Simonei Halep. Acesta l-a adus la antrenament pe celebrul fost tenismen Lleyton Hewitt, pe care Halep îl respectă și admiră foarte mult.

„Antrenorul mi-a făcut astăzi o mare surpriză! Am fost atât de norocoasă să am ocazia să mă antrenez cu @lleytonhewitt89 și a fost o experiență de neuitat. 😊 Îți mulțumesc Lleyton și îți mulțumesc D! Sper că am jucat bine și am ținut ștacheta sus 😬💪🏼”, a fost mesjaul postat de Simona Halep pe Instagram.

Fanii au reacționat imediat la vederea celor două legende ale tenisului, bucuria a fost pretutindeni! „Atât de mult talent într-o singură poză”, „Simo, visele ți-au devenit realitate în acest an, meritai atât de mult! Sper ca într-o zi să pot juca cu tine”, au fost doar câteva din miile de comentarii ale urmăritorilor.

SURSA SI VIDEO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *