Copilașul cel dulce nu vrea să meargă la culcare. Pisica in schimb..

VIDEO MAI JOS!

Câteodată animalele de companie pot înlocui perfect cele mai bune bone! Și mulți stăpâni unor astfel de animale deja s-au convins de aceasta.

Ce-i drept, atunci când se pune întrebarea care animal de casă este cel mai bun educator pentru copil, de obicei se răspunde prin – ”Este câinele” și practic niciodată – ”Este pisica”.

Deja de mult timp se cunoaște că cele mai bune rase de câini, care nu lasă niciodată copiii fără atenție sunt labradorii.

CITESTE SI : Acum este un om liber, insa a indurat lucruri oribile dupa gratii. Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce patea la dusuri impreuna cu alti detinuti…

Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce lucruri oribile a trebuit sa indure dupa gratii Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce lucruri oribile a trebuit sa indure dupa gratii Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce lucruri oribile a trebuit sa indure dupa gratii Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce lucruri oribile a trebuit sa indure dupa gratii Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Ce lucruri oribile a trebuit sa indure dupa gratii.

In urma cu cateva zile, fostul actionar dinamovist a fost eliberat conditionat din inchisoare.

Cristi Borcea, dezvaluiri din Jilava! Acesta sustine ca viata dupa gratii e grea. Cristi a marturisit ca nu a fost privilegiat. Acesta a mai povestit si cum faceau dus sau goneau sobolanii din WC. Borcea a stat intr-o camera fara lumini, plina de mucegai.

„În două ore trebuia să ne spălăm toţi. Mi-a fost foarte greu să fiu privat de libertate. Vă spun cu mâna pe inimă, a fost o perioadă care sigur va lăsa urme pentru toată viaţa!

SURSA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *